Din varukorg är tom!
08/04/2018
Ett namn som håller ögonen på är Adalberto Mejia som för närvarande pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hade sin första riktiga smak av de stora ligorna under 2017-säsongen och han visade sin oerfarenhet.   Han gjorde 21 startar och hade en 4,50 ERA över 98 innings pitched med 85 strikeouts. Han gick emellertid en oroväckande 44 smeter och det är något han behöver förbättra när han leker med Rochester.   Minnesota Twins har också ..
17/01/2018
NEW YORK - Vänsterhandare Wade LeBlanc har kommit överens om ett mindre ligakontrakt med New York Yankees och kommer att rapportera till Major League Spring Training.   Den 33-årige LeBlanc var 5-2 med en 4,50 ERA i 50 relief förekomster förra året för Pittsburgh, vilket minskade hans $ 1,25 miljoner alternativ för 2018.   LeBlanc är 30-35 i nio årstider med en 4,40 ERA i 79 start och 97 reliefspel för San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), ..
08/10/2017
Varje år gör en ung basebollspelare "hoppet". Det händer när någonting klickar och all den naturliga talang som bara kom sporadiskt ut släpps i full kraft. I år hände det till Fernando Tatis Jr.   Padres shortstop-prospekt satte samman en säsong för de åldrar som kom så långt ut ur vänsterfältet San Diego Padres baseball tröjor, inte ens klubben såg det komma.   "Jag tror inte det," sade Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. "Jag menar f..
03/09/2017
Red Sox vänsterhandaren Chris Sale slog ut Torontos Kevin-pelare i den andra inningen baseball tröja dam tisdagskvällen för att nå 1.500 karriärstrikeouts snabbare än någon korps i stor ligahistoria som Boston vann 3-0.   "Det är svårt för mig att erkänna att en kille kan spela in så många strikeouts på mindre än 1300 innings," sa Red Farxs chef John Farrell. "Verkligen anmärkningsvärt."   Even Sale (15-6), som slog ut 11 och fick tre träffar ..
03/08/2017
Redan innan Astros frontkontor vinkade vid genomförandet av en väsentlig Houston Astros baseball tröjor handelsfrist på måndagen skulle man ha haft en svår tid att argumentera mot Dallas Keuchel som lagets viktigaste spelare.   Bristen på en rotationsuppgradering glimmar bara strålkastaren på Keuchel, en anställdes ess som använder sig av flera krukor som har kämpat med skador denna säsong. Om Astros ska tävla i oktober för franchiseens första World Series-ti..
17/07/2017
Massor av baseball fans har gjort ballpark förslaget under ett spel mlb kläder, men Reds fan Matt Hare poppade frågan på ett mycket unikt sätt med hjälp från Cincinnati Reds outfielder Billy Hamilton.   Hamilton undertecknade en bobblehead för Jessica Torbeck under en mötes-och-hälsning händelse före Reds 'match lördag mot medborgarna.   Han överlämnade sedan Torbeck ett basebollformat objekt och sa, "Jag tycker att det här är för dig också." Det h..
08/07/2017
Han laserbeamed tre män från sin position i vänsterfältet, blev den första rookie i Major League Baseball för att ha tre tre fält assisterar i ett spel sedan Pittsburgh Pirates mlb kläder Jim Edmonds gjorde det med änglarna 1994.   Det var säkert ganska; En sådan underbar uppvisning av försvaret som Osuna - som också slår .242 med fem hemlöpningar, tre tripplar och åtta dubbelrum - samlade sig utan minsta nerver och kastade perfekta strejk från vänster. ..
19/06/2017
  Houston Astros under helgen kommer att se mer än ett annat Houston-lag i det förflutna, Oilers. Det är en förändring som inte har något att göra med att komma ihåg Houstons första fotboll.   Men i stället firar Astros och resten av Major League Baseball faders dag med pulverblå uniformer. MLB skisserade uniformerna tillbaka i april:   På samma sätt som morsdagens tema, för ett andra år i följd, kommer faderdagsuniformer att bibehålla ..