Din varukorg är tom!
07/11/2018
Det finns en handfull lag som har möjlighet att helt stänga MLB-offseasonen på huvudet om de väljer att vara aktiva på handelsmarknaden.   Cleveland indianerna är ett sådant lag.   Enligt Buster Olney av ESPN kan finansiella restriktioner leda till att vissa viktiga veteranspelare handlas på handelsblocket denna offseason.   Det finns mycket att packa upp där, och tvåårig Cy Young Award-vinnare Corey Kluber är uppenbarligen namnet som hoppar ..
10/10/2018
När du tänker på Baltimore Orioles outfield utsikter, kan det första namnet komma i åtanke vara Austin Hays. Dock skadade skador Hays lager år 2018, vilket banade vägen för Orioles att kalla upp Cedric Mullins att ta över alla dagliga arbetsuppgifter i mitten.   Utarbetad i 13: e rundan 2015, från Campbell University i North Carolina, överträffade Mullins förväntningarna i varje minor-liga stopp som han gjorde.   Vid singel-A Delmarva i 2016, postade Mu..
21/09/2018
Är det här sena loppet för playoff-hemmafältets fördel, måste frågan ifrågasättas: skulle det verkligen vara en fördel för Braves? Atlanta Braves har gjort ett bra jobb på vägen i år, till ett 45-30-tal. Emellertid kompenseras detta imponerande mark av en ganska dum 39-38 rekord på Suntrust Park efter onsdagens serie-räddningsvinst över Cardinals. Det är ganska förbryllande, eftersom statistiklag nästan alltid utför bättre hemma då på vägen.   Nu när..
07/09/2018
Amir Garrett har inte kastat massor av ställen sedan han placerades på 10-dagars funktionslista, men hans skadade vänstra fot kände sig bättre efter att ha kastat en bullpen-session på torsdag eftermiddag.   Garrett, Reds vänsterhänta reliever, har inte dykt upp i ett spel sedan 25 augusti på grund av en benblåsa i hans vänstra fot.   "Vi hoppas kunna få honom tidigt nästa vecka att spela i spel", sa Reds interimschef Jim Riggleman. "Han mår mycket bät..
30/08/2018
Baltimore Orioles måste räkna ut vad man ska göra med Chris Davis.   Det finns inget annat sätt att säga det. Teamet tecknade honom för en sjuårig $ 161 miljoner-affär före 2016-säsongen efter att han bältet 47 homers och körde i 117 körningar år 2015. Två år före det träffade Davis 53 homers och slutade med 138 RBI (körde in) .   Affären var förnuftig på papper. Davis blev 30 på våren träning, och Orioles gjorde ett stort drag på friagentfr..
20/08/2018
Baltimore Orioles gick in på söndagen med majors värsta rekord. Vid 37-86 är Orioles 50 1/2 spel tillbaka i American League East med 39 att gå. Ja, de har matematiskt eliminerats - hela vägen tillbaka sedan 10 augusti, en ny rekord för tidigaste avgången i divisionsperioden:   Med Orioles förlust idag har de eliminerats matematiskt från AL East-loppet med 46 matcher kvar i säsongen, mest i divisionsperioden.   De knyter också 1962 Mets och 1932 Red Sox s..
29/07/2018
I sina senaste åtta månader som en Oriole - som daterades till december vintermöten när en handel först blev en möjlighet - gjorde Manny Machado allt han kunde för att stiga över bullret. Men det var i ett ögonblick av tystnad natten den 18 juli när han äntligen bröt ner och insåg att han inte längre var en Oriole när han packade upp sitt skåp inne i ett tomt klubbhus på Camden Yards, tog han av namnskylten.   "Jag tog bort min nametag och försvann det," Machado..
08/04/2018
Ett namn som håller ögonen på är Adalberto Mejia som för närvarande pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hade sin första riktiga smak av de stora ligorna under 2017-säsongen och han visade sin oerfarenhet.   Han gjorde 21 startar och hade en 4,50 ERA över 98 innings pitched med 85 strikeouts. Han gick emellertid en oroväckande 44 smeter och det är något han behöver förbättra när han leker med Rochester.   Minnesota Twins har också ..
17/01/2018
NEW YORK - Vänsterhandare Wade LeBlanc har kommit överens om ett mindre ligakontrakt med New York Yankees och kommer att rapportera till Major League Spring Training.   Den 33-årige LeBlanc var 5-2 med en 4,50 ERA i 50 relief förekomster förra året för Pittsburgh, vilket minskade hans $ 1,25 miljoner alternativ för 2018.   LeBlanc är 30-35 i nio årstider med en 4,40 ERA i 79 start och 97 reliefspel för San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), ..
08/10/2017
Varje år gör en ung basebollspelare "hoppet". Det händer när någonting klickar och all den naturliga talang som bara kom sporadiskt ut släpps i full kraft. I år hände det till Fernando Tatis Jr.   Padres shortstop-prospekt satte samman en säsong för de åldrar som kom så långt ut ur vänsterfältet San Diego Padres baseball tröjor, inte ens klubben såg det komma.   "Jag tror inte det," sade Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. "Jag menar f..
03/09/2017
Red Sox vänsterhandaren Chris Sale slog ut Torontos Kevin-pelare i den andra inningen baseball tröja dam tisdagskvällen för att nå 1.500 karriärstrikeouts snabbare än någon korps i stor ligahistoria som Boston vann 3-0.   "Det är svårt för mig att erkänna att en kille kan spela in så många strikeouts på mindre än 1300 innings," sa Red Farxs chef John Farrell. "Verkligen anmärkningsvärt."   Even Sale (15-6), som slog ut 11 och fick tre träffar ..
03/08/2017
Redan innan Astros frontkontor vinkade vid genomförandet av en väsentlig Houston Astros baseball tröjor handelsfrist på måndagen skulle man ha haft en svår tid att argumentera mot Dallas Keuchel som lagets viktigaste spelare.   Bristen på en rotationsuppgradering glimmar bara strålkastaren på Keuchel, en anställdes ess som använder sig av flera krukor som har kämpat med skador denna säsong. Om Astros ska tävla i oktober för franchiseens första World Series-ti..
17/07/2017
Massor av baseball fans har gjort ballpark förslaget under ett spel mlb kläder, men Reds fan Matt Hare poppade frågan på ett mycket unikt sätt med hjälp från Cincinnati Reds outfielder Billy Hamilton.   Hamilton undertecknade en bobblehead för Jessica Torbeck under en mötes-och-hälsning händelse före Reds 'match lördag mot medborgarna.   Han överlämnade sedan Torbeck ett basebollformat objekt och sa, "Jag tycker att det här är för dig också." Det h..
08/07/2017
Han laserbeamed tre män från sin position i vänsterfältet, blev den första rookie i Major League Baseball för att ha tre tre fält assisterar i ett spel sedan Pittsburgh Pirates mlb kläder Jim Edmonds gjorde det med änglarna 1994.   Det var säkert ganska; En sådan underbar uppvisning av försvaret som Osuna - som också slår .242 med fem hemlöpningar, tre tripplar och åtta dubbelrum - samlade sig utan minsta nerver och kastade perfekta strejk från vänster. ..
19/06/2017
  Houston Astros under helgen kommer att se mer än ett annat Houston-lag i det förflutna, Oilers. Det är en förändring som inte har något att göra med att komma ihåg Houstons första fotboll.   Men i stället firar Astros och resten av Major League Baseball faders dag med pulverblå uniformer. MLB skisserade uniformerna tillbaka i april:   På samma sätt som morsdagens tema, för ett andra år i följd, kommer faderdagsuniformer att bibehålla ..