Din varukorg är tom!

Vad ska Orioles göra med Chris Davis?

30/08/2018 0
Baltimore Orioles måste räkna ut vad man ska göra med Chris Davis.
 
Det finns inget annat sätt att säga det. Teamet tecknade honom för en sjuårig $ 161 miljoner-affär före 2016-säsongen efter att han bältet 47 homers och körde i 117 körningar år 2015. Två år före det träffade Davis 53 homers och slutade med 138 RBI (körde in) .
 
Affären var förnuftig på papper. Davis blev 30 på våren träning, och Orioles gjorde ett stort drag på friagentfronten för att få tillbaka en populär spelare. Nu, två årstider senare, är det allt vuxet till en mardröm.
 
Davis-siffrorna har minskat stadigt sedan undertecknandet. Hans battingmedel i fjol var bara .215. Han slog lite bättre på sistone, men genom den 28 augusti slog den första baseman på sig en eländig .173 med 16 homers och 48 RBI. När Orioles höll sin senaste brandförsäljning för att lossa flera prissatta kontrakt - Manny Machado, bland annat Zach Britton, Jonathan Schoop - Davis.
 
Det är en albatross runt lagets nacke. Davis är in i det tredje året av hans sjuåriga affär och 42 miljoner dollar av dessa pengar kommer att skjutas upp till 2037. Enligt Cot's Contracts kommer Davis att betala 42 miljoner dollar i uppskjuten pengar i 10 avdrag på 3,5 miljoner dollar årligen från 2023-2032 med fem avdrag på 1,4 miljoner dollar från 2033-2037.
 
Det är ett stort kontrakt, och det blir svårt eller omöjligt att övertyga ett annat lag Baltimore Orioles mlb kläder för att ta det på en handel, särskilt eftersom Davis har en av de värsta offensiva säsonger som sporten någonsin har sett.
 
Vilket gör Davis-frågan ännu mer komplex och förbryllande.
 
Vad gör Orioles med honom?
 
Orioles har gjort det mycket tydligt att de är i ombyggnadsläge och vill bli yngre. Nu. De har viftade den vita flaggan på 2018-säsongen och repeterar flera gånger en massa tidigare mindre leaguers för auditioner i Big Show.
 
De har en ung vänster fielder som heter Trey Mancini som spelade första basen i mindre ligor som skulle kunna ta över Davis-platsen vid första basen. Men vad händer med Davis? Han har utvecklats till en solid defensiv första baseman som verkligen hjälper Baltimore i många situationer.
 
Det verkar mycket tveksamt laget kommer helt enkelt släppa Davis från sitt kontrakt och äta vad som finns kvar. Oriolesna kan börja sitta den vänsterhänta som slår Davis mer mot vänsterhänder. De har till och med satt honom i några dagar i taget. De har redan försökt båda dessa tillvägagångssätt 2018 och fann lite framgång.
 
Baltimore kunde ta honom tillbaka igen nästa år och hoppas på något sätt han hittar sin slående stroke igen. Han har haft det förut. Men Davis är en hård arbetare, och även chefen Buck Showalter sa i en mellansäsong före spelet intervju på MASN att den första baseman fortsätter leta efter svaret.
 
"Chris driver varje dag och fortsätter att försöka hitta lösningen på den utmaning han har haft, säger Orioles chef Buck Showalter. "Det är väldigt frustrerande. Vi har alla sett vad han kan, men han har inte kunnat göra det under en längre tid nu. Det har varit en tuff sak att massera. Chris har inte slutat trycka och har inte slutat försöka. "
 
Davis sa också att hela säsongen har frustrerat honom.
 
"Jag vill njuta av att komma till jobbet varje dag, och det har varit flera gånger i år där det i slutet av dagen inte var mycket att titta på", berättade Davis MASNSports.com. "Det är tufft. Och det är svårt att försöka hitta det positiva i det. "
 
Oriolesna har cirka fyra veckor kvar i 2018-säsongen, tillräckligt med tid för att Davis ska fortsätta försöka och på något sätt förbättra sitt battingmedel. Mest sannolikt, på grund av det kontraktet och hur dåligt Davis har slagit denna säsong, har Orioles bara några val. Släpp bara ut honom, spela honom i mer av en deltidsroll eller ta tillbaka honom 2019 och hoppas att 2018 blir helt enkelt en dålig dröm i sitt förflutna.
 
De kommer troligen att behöva ta tillbaka honom och se hur han börjar 2019-säsongen. Om han slår bra, låt honom spela varje dag, och allt kommer att vara rätt med världen. Om inte, utarbeta sedan någon slags platonsystem för honom. Någon som tjänar den typen av pengar är svår att flytta och svårare att bara lämna på bänken.