Din varukorg är tom!

Story linjer att titta när Orioles 'Grapefruit League schema bör

22/02/2019 0
När snön börjar smälta här i Baltimore, ner i soliga Sarasota är Orioles första vårträningsspel 2019 bara ett par dagar bort. Det verkar som att kanna och fångare bara rapporterats, för det var bra, de gjorde bara för ungefär 10 dagar sedan.
 
Saker går snabbt, åtminstone på fläktsidan. Kanske inte på spelarsidan, men som varje vår hör vi om monotoni av PFP-borrar och möter dina egna lagkamrater i battingburet. Det tar inte lång tid för spelarna att tröttna på vårrutinen och hoppas att de riktiga spelen ska börja.
 
Men i vår kommer nya intriger, och det börjar med ny chef Brandon Hyde. De anmärkningsvärda förändringarna som vi hört om i O: s läger inkluderar en mer avslappnad övergripande atmosfär än tidigare år, mycket musik under träningspass och höghastighetskameror som spelar upp kullarnas bullpen-sessioner.
 
När det gäller roster finns det några bekanta veteranföräldrar från förra året, men det finns också många ungdomar. Orioles valde att i princip avstå från den fria agenten marknaden i år, och undertecknade endast en stor ligain friagent - Nate Karns - sent i offseasonen.
 
Det finns konkurrens över hela diamanten, inklusive rätt fält, tredje bas, shortstop och catcher. Det blir speciellt intressant att se spelarna som hör samman med dessa positioner tävlar under Grapefruit League-spel eftersom det blir deras chans att visa att de förtjänar att börja.
 
Kommer veteran Alcides Escobar, som är undertecknad i en mindre liga-affär, att kunna hålla ut unga Rule 5-utkastet väljer Richie Martin och Drew Jackson på shortstop? Defensiva mätvärden har inte varit så snäll mot Escobar nyligen som de var i början av sin karriär, så det blir intressant att se om han fortfarande kan välja det i vårens träningsspel. Förra året fick Escobar rik tid på andra ställen i infielden, så i slutändan kan det vara ett verktyg som han skaffar sig medan en av ungarna stakar ut de dagliga batsarna på shortstop.
 
Catcher är ett mysterium just nu, men försvar kommer att vara avgörande för alla som hoppas kunna häva spelningen. Våren är väldigt viktig för att bygga kemi mellan krukor och fångar, vilket kan vara skillnaden mellan att flyga norrut med laget och rapportera till en mindre league affiliate. Austin Wynns och Chance Sisco verkar ha insidan spår för fångarpositionen just nu, men vi kommer snart att se vad vårträningsspel bär ut.
 
Rättfältstriden inkluderar killar som DJ Stewart, Austin Hays och nytecknade Eric Young Jr. Det finns också en chans att den som inte vinner detta jobb kan bli en extra utmanare på öppningsdagen. Men jag skulle tro det enda sättet Young vinner startjobbet är om Stewart, Hays och någon annan ung kille som tävlar för platsen, blir platt på ansiktet.
 
Tredje basen verkar vara en av de minst pratade om tävlingar. Huvudnamnen där är Renato Nunez, som spelade en massa spel mot slutet av förra året och visade sig kunna stå på plattan men inte så mycket på fältet och Rio Ruiz, ett offseasonförvärv av GM Mike Elias.
 
Kanske kommer ett nytt namn fram under vårdräning. Men ett namn som inte riktigt verkar vara i mixen vid tredje för tillfället är Ryan Mountcastle, som laget arbetar på första basen. Det finns också en chans att en av shortstopkandidaterna glider över till tredje om inget av de tidigare nämnda namnen skiljer sig.
 
Slutligen, några viktiga anteckningar när du sätter på dina tv-apparater och radioapparater i lördag för det första Orioles vårträningsspelet. Ju högre antal på en spelares tröja, desto yngre är de och mindre sannolikt att göra laget. Nu är det inte alltid så, eftersom en spelare kan ändra sin tröja till ett lägre nummer senare på våren eller i början av den riktiga säsongen, men bara ha det i åtanke.
 
Det finns också mycket omomsättning på våren, särskilt i de tidiga spelen. Platser är inte utsträckta tillräckligt för att gå mer än en inning eller två, och positionen spelare måste ständigt filtreras in och ut för att tränare ska få en bra titt på alla.
 
Så håll dessa poäng i åtanke när du stämmer in i vårbasebollet och minns alltid - särskilt under en ombyggnad - att tålamod är nyckeln.