Din varukorg är tom!

Red Sox Chris Sale blir snabbast i MLB-historia för att slå ut 1

03/09/2017 0
Red Sox vänsterhandaren Chris Sale slog ut Torontos Kevin-pelare i den andra inningen baseball tröja dam tisdagskvällen för att nå 1.500 karriärstrikeouts snabbare än någon korps i stor ligahistoria som Boston vann 3-0.
 
"Det är svårt för mig att erkänna att en kille kan spela in så många strikeouts på mindre än 1300 innings," sa Red Farxs chef John Farrell. "Verkligen anmärkningsvärt."
 
Even Sale (15-6), som slog ut 11 och fick tre träffar i sju innings, ansåg hans prestation "ganska galen".
 
"Det här spelet har funnits länge," sa han. "För att göra det är det coolt. Jag uppskattar det. Jag försöker inte bli alltför upptagen i det men jag tar definitivt ett steg tillbaka och tittar på det och uppskattar det."
 
Försäljningens milstolpe, en kallad tredje strejk för hans tredje utfall av spelet, kom i 1 290 innings pitched.
 
Tidigare Chicago Cubs ess Kerry Wood höll den tidigare rekordet, nått 1 500 i 1300 innings pitched.
 
Försäljning, förvärvad i en blockbuster offseasonhandel med Chicago White Sox, kom in i tisdagskvällens spel i Toronto med en 14-6 rekord, 2,88 ERA och en MLB-bästa 253 strejk.
 
Försäljningen, 28, har varit ace av Red Soxs pitching staff och en Boston Red Sox baseball tröjor ledande kandidat för American League Cy Young Award. Men han kom på sin värsta början av säsongen i en 13-6-förlust för indianerna, där han gav upp sju körningar - sex förtjänta - i bara tre insatser som höjdes.
 
Farrell krediterade sin ess för "en enastående insats."
 
"Det var en vintage Chris Sale utflykt," sa han. "Han var kraftfull, han kastade mycket strejk."