Din varukorg är tom!

Pittsburgh Pirates vs Baltimore Orioles: Grapefruit League Game

29/02/2020 0
På torsdag eftermiddag kommer Pittsburgh Pirates att slåss mot Baltimore Orioles i lagets sjunde Grapefruit League-lek på våren
Klockan 13:05 EST på torsdag eftermiddag reser Pittsburgh Pirates till Ed Smith Stadium i Sarasota, Florida. I Sarasota kommer piraterna att slåss mot en gemensam Grapefruit League-motståndare för första gången i vår. Denna motståndare är Baltimore Orioles.
 
I torsdagens spel letar piraterna efter sin första vinst i Grapefruit League-action. Efter en regnförkortad förlust mot Boston Red Sox på onsdag eftermiddag äger piraterna nu ett rekord 0-5-1 i vår.
 
I torsdagens åtgärd kommer kandidaten Hector Noesi som inte är valt att bjuda in startar för Pirates. Uteslutet en mirakulöst god vår Baltimore Orioles baseball tröjor, är Noesi troligtvis kryssat för tjurpen på Triple-A Indianapolis för att starta säsongen.
 
Efter Noesi följer den femte startkandidaten Steven Brault. Om Brault inte tjänar den slutliga rotationsplatsen, när han tävlar med Derek Holland och Chad Kuhl om platsen, kommer han troligen att knäcka öppningsdagen. Medan han har en mindre ligalternativ kvar, är det svårt att föreställa sig att Brault börjar säsongen 2020 på Triple-A.
 
Efter Brault är närmaste Keone Kela planerad att ta högen. Kela såg orörlig ut i sin första vårutflykt och ser ut grundad för en stor 2020-säsong.
 
Förutom Kela planeras Geoff Hartlieb, Chris Stratton, Yacksel Rios och Cody Ponce,
 
På grund av att han inte har haft några alternativ, såväl som hans starka prestanda som Pirat förra säsongen, är oddsen att Stratton kommer att vara medlem i öppningsdagen. Medan han har plus saker, verkar Hartlieb biljett till Triple-A bullpen för att starta säsongen.
 
Rios och Ponce är båda spännande armar. Rios blinkade några bra saker för piraterna i september förra året, men han kommer sannolikt att börja säsongen på Triple-A. Vad gäller Ponce förvärvade piraterna honom i utbyte från Milwaukee Brewers för Jordan Lyles i juli förra året. Ponce kommer troligen att göra sin MLB-debut någon gång 2020.