Din varukorg är tom!

Osunas framtid kunde vara vid 3B

08/07/2017 0
Han laserbeamed tre män från sin position i vänsterfältet, blev den första rookie i Major League Baseball för att ha tre tre fält assisterar i ett spel sedan Pittsburgh Pirates mlb kläder Jim Edmonds gjorde det med änglarna 1994.
 
Det var säkert ganska; En sådan underbar uppvisning av försvaret som Osuna - som också slår .242 med fem hemlöpningar, tre tripplar och åtta dubbelrum - samlade sig utan minsta nerver och kastade perfekta strejk från vänster.
 
Men en tanke här ...
 
För så attraktiv som allt som var, kan det vara så att Osuna kan vara Pirates tredje baseman i framtiden? Visst visade hans utställning på torsdagskväll mot Phillies att han har en kanon från utmarken och hans spel i det förflutna har först visat att han är definitivt skicklig där, men på grund av omständigheter kan det vara i alles bästa att börja omvandla Osuna In i en tredje baseman.
 
Eller, åtminstone, lägg till tredje bas till hans repertoar.
 
Du ser, med det sätt som Josh Bell slår och spelar försvar - och det faktum att han träffar från båda sidor - det verkar inte meningsfullt att han går någonstans snart. Slutligen, efter flera år med sökning, såg piraterna sin dagliga första baseman i Bell.
 
Pirates outfield, som vi vet, är trångt när alla är friska och inte avbrutna med Starling Marte, Andrew McCutchen, Gregory Polanco och Adam Frazier, alla får tid där ute och mycket av framtidshoppet som påstås åka på Austin Meadows.
 
Logik säger att det inte finns något rum på Outfield Inn för Osuna.
 
Men tredje basen - ja, tredje basen!
 
Jag skulle inte räkna med att Jung Ho Kang någonsin spelade för organisationen igen, eftersom hans visumproblem som uppstod efter att hans drick- och körproblem i Korea tycks vara öppna slutade utan att lösa upplösning.
 
David Freese - undertecknad nästa säsong med ett klubbalternativ för 2019 - är en kille som är mer än tillräcklig på tredje plats, men det har varit uppenbart att han är bättre i medelstora doser där än en kille räknat med att spela varje dag. Frees bästa roll kan vara att spela en tredjedel och först och vara blandad och matchad mot pitchers manager Clint Hurdle förutser att han har framgång mot.
 
Som sagt, det verkar vara en skarp öppning för att någon ska spela en anständig mängd spel på den stora ligan för denna franchise på tredje plats.
 
Om jag är Osuna just nu skulle jag prata upp.
 
Jag skulle gå till organisationen och berätta för dem att jag skulle vilja ge det ett skott - om den övergången skulle börja nu eller det här offsäsongen och genom nästa vår skulle jag berätta för dem att jag vill göra det.
 
Och om du är piraterna, istället för att titta ute för någon som kan plugga vad som är ett behov baseball tröja dam, kan svaret bara vara rätt under din näsa. Svaret kan bara vara Osuna.