Din varukorg är tom!

Orioles fans har blandade känslor om basebolls planerade återkom

27/06/2020 0
Baltimore Orioles fans uttrycker blandade åsikter om tillkännagivandet från Major League Baseball att säsongen 2020 kommer att återupptas i slutet av juli med ett 60-dagars schema.
 
Rädsla för koronaviruset och en arbetskonflikt mellan Major League Baseball och Players Association försenade starten av 162-spelets säsong.
 
Men den förkortade säsongen förväntas börja den 24 juli med ett dramatiskt reviderat schema.
 
Det är fortfarande okänt när Orioles öppnar säsongen hemma eller på vägen, men laget förväntas bara spela amerikanska och National League-lag på East Coast för att undvika omfattande resor.
 
Fans kommer inte att få delta i några basebollspel.
 
Robert “Til” Strudwick, en säsongbiljettinnehavare i Orioles i 35 år, är upprörd över idén om bara en 60-spelssäsong.
 
"Det är irrelevant, har ingen mening, det är en tappningssäsong, och jag ger inte ett jävla, jag kunde bry sig mindre och nästa år kan bli värre, de kanske slår igen nästa år," sade Strudwick.
 
Men Carrie Gamber, ett Orioles-fan, säger att en förkortad basebollsäsong är bättre än ingen baseboll. "Om du är intresserad av underhållningen får du underhållning, varför jag tittar, jag tittar på att bli underhållad så jag är upphetsad."
 
Eric Cotton, den äldre ägaren av Pickles Pub, som ligger tvärs över gatan från Oriole Park på Camden Yards, säger "Alla i stan är glada, 'Åh, vi har baseball, det kommer verkligen att hända.' Kommer alla 60 matcher att ske? Vem vet. Kommer World Series att hända? Vem vet, men du vet, vi slutade inte, ingen slutade, alla kämpar igenom detta nu och baseboll gör sin del.
 
Pickles Pub stängdes av i tre månader tillsammans med alla andra restauranger och barer i Maryland.
 
Bomull säger att även om fans inte kommer att tillåtas i Camden Yards, har han fått godkännande från staden Baltimore för att utöka sitt uteservering och lägga till stora tv-apparater.
 
Han planerar att erbjuda specialerbjudanden till fans som fortfarande vill njuta av baseboll även om de inte personligen kan delta i spelen.