Din varukorg är tom!

Mets 'Jacob deGrom repade från början kontra Phillies med nacktä

16/08/2020 0
Tvåfaldigt regerande National League Cy Young Award-vinnare Jacob deGrom skrapades från sin planerade start mot Phillies i Philadelphia på fredag ​​kväll på grund av nacktäthet.
 
New York Mets-esset (2-0, 2,45 ERA) sa att tätheten har dröjt under hela veckan men att testen avslöjade inga strukturella skador.
 
Mets manager Luis Rojas sa att han inte tror att deGrom har en långvarig skada, och deGrom, 32, räknar med att göra sin nästa start.
 
"Jag diskuterade om att försöka gå ut där, och jag tror att prata om det, det var:" Låt oss göra detta förhoppningsvis till en start-sak och inte riktigt förvärra något, eller känna det här, byta armarm och skada något annat, " "sade deGrom." Det här var alla diskussioner vi hade. Så förhoppningsvis är det en början, men det är i princip dag för dag just nu. Jag älskar att gå ut där och slå upp och tävla. Och när du inte kan, frustrerar det dig verkligen. ''
 
Högerhandern Walker Lockett började i deGrom plats och gav upp fem körningar och sju träffar i sex omgångar av Mets 6-5-förlust.
 
I sin senaste start, på söndag, förhindrade den högerhängtade deGrom problem i fem omgångar mot Marlins, vilket tillät två körningar och sju träffar och sade senare att han hade ett problem med långfingret på sin högra hand under en sekund på 32 ton. inningen.
 
Robinson Cano återvände från den skadade listan på fredag ​​och var den utpekade hitteren, batting femte mot Phillies och gick 2-för-5 med en solo homer.
 
Cano, som slår .410 med två hemmalöp och nio RBI i 12 matcher, hade varit på den skadade listan sedan 4 augusti med en ljumskskada.
 
Mets vänsterfältare Jeff McNeil var inte med i fredagsuppställningen, men han sa att han mår bättre en dag efter att ha kraschat in i vänsterfältets vägg under en match mot Nationals. Röntgenstrålar var negativa torsdag, och han diagnostiserades med en benkontusion i knäet.