Din varukorg är tom!

Manny Machado säger adjö till Orioles och ser framåt

29/07/2018 0
I sina senaste åtta månader som en Oriole - som daterades till december vintermöten när en handel först blev en möjlighet - gjorde Manny Machado allt han kunde för att stiga över bullret. Men det var i ett ögonblick av tystnad natten den 18 juli när han äntligen bröt ner och insåg att han inte längre var en Oriole när han packade upp sitt skåp inne i ett tomt klubbhus på Camden Yards, tog han av namnskylten.
 
"Jag tog bort min nametag och försvann det," Machado sa den senaste veckan som besökare på Citizens Bank Park. "Jag hade varit där i åtta år och det har bara varit ... det var första gången jag bröt ner. Jag var tvungen att komma dit bort för att den skulle bli riktigt ful. "
 
Machado, 26, är en Los Angeles Dodger nu. Han gick från ett Orioles-lag som var det värsta i baseball för att bli inslag i en playoff-race. Han spelar meningsfulla spel framför packade folkmassor. Hans nya lagkamrater har välkomnat. Dodgers manager Dave Roberts, som insåg det tryck som Machado kanske kände att utföra, drog honom åt sidan på sin första dag och berättade för honom att vara sig själv. Machado hade nytta av att bli anpassad till sin nya omgivning med en 10-spelars vägresa innan han spelade sitt första spel på Dodger Stadium.
 
Dessa är alla saker som har hjälpt till att göra Machado övergång så sömlös som möjligt. Föreställningen har varit där. Machado gick in på fredag ​​med träffar i sex av hans första sju matcher och homered för första gången som en Dodger på torsdag i Atlanta. På grund av en nyligen skadad före detta Oriole Justin Turner, inkluderar denna säsongs återgång till shortstop nu en omväg tillbaka till tredje basen, där Machado spelade sina första sex stora ligasäsonger. Men det är ett drag som Machado har tagit om.
 
"Jag kan äntligen bara slappna av och bosätta sig i att veta att allt är i fred," sa Machado. "Jag ska vara här en stund nu och jag kan bara koppla av nu. Allt är klart. Jag ska ingenstans. Jag behöver inte oroa mig för allt. Jag kan bara gå ut och spela baseball. I slutet av dagen har den här veckan varit galen med mycket på gång och människor som vill prata och möta nya ansikten. Allt har varit nytt, men det är bara en del av upplevelsen att jag ska försöka njuta av det och fortsätta rida på det, bara titta tillbaka på alla de stora saker som har hänt med mig. "
 
Machado spelar sitt första hemspel på Dodger Stadium på måndagskvällen. Roberts förväntar sig att det är minnesvärt.
 
"Jag tror att det kommer att bli en upphetsad, varm och energisk mottagning", sa Roberts. "Det har uppenbarligen varit mycket spekulation, så för att det äntligen ska spela sig själv är han upphetsad. Men fansen, det kommer att bli många människor. Det kommer att vara över 40 000 på en måndagskväll. "
 
Men innan det kommer Hollywoods historia att skrivas, alla de farväl som ledde in i den senaste veckan - vänd sidan på sin Orioles karriär genom FaceTime och textmeddelanden, telefonsamtal och Instagram-inlägg - det var inte lätt.