Din varukorg är tom!

MLB Trade Rykten: Senaste på Corey Kluber och Cleveland indianer

07/11/2018 0
Det finns en handfull lag som har möjlighet att helt stänga MLB-offseasonen på huvudet om de väljer att vara aktiva på handelsmarknaden.
 
Cleveland indianerna är ett sådant lag.
 
Enligt Buster Olney av ESPN kan finansiella restriktioner leda till att vissa viktiga veteranspelare handlas på handelsblocket denna offseason.
 
Det finns mycket att packa upp där, och tvåårig Cy Young Award-vinnare Corey Kluber är uppenbarligen namnet som hoppar av sidan.
 
Det var en annan utmärkt säsong för 32-åringen, då han gick 20-7 med en 2,89 ERA, 0,99 WHIP och 222 strejk i en American League-hög 215 innings.
 
Kluber går in i den slutliga garanterade säsongen av sitt kontrakt och kommer att tjäna 17 miljoner dollar år 2019.
 
Hans nuvarande affär har dock också ett par lagvänliga klubbalternativ för 2020 (17,5 miljoner dollar) och 2021 (18 miljoner dollar) som gör honom till ett extremt värdefullt handelsschema.
 
Det skulle säkert ta ett par top-tier utsikter och mer att pry honom lös.
 
Carlos Carrasco har inte samma samling av hårdvara i sitt troférum, men han är ett lika attraktivt handelschip.
 
31-åringen var fantastiskt igen den gångna säsongen, går 17-10 med en 3,38 ERA, 1,13 WHIP och 231 strejk i 192 innings.
 
Indierna har redan utövat sitt alternativ på 9,75 miljoner dollar för den kommande säsongen, och hans kontrakt har ytterligare ett alternativ år 2020 till 9,5 miljoner dollar, så han skulle också representera mer än bara ett års hyra.
 
Med Trevor Bauer, Mike Clevinger och Shane Bieber också i startrotationen kunde indianerna tänka sig att handla en av Kluber eller Carrasco och har fortfarande en av de bästa startrotationerna i baseball.
 
På en marknad där Patrick Corbin, Dallas Keuchel och Nathan Eovaldi är de ledigaste lediga gratisagenterna, skulle det nu vara den perfekta tiden för indianerna att maximera värdet av sina toppstarter, samtidigt som de eventuellt frigör lite lönrymd och förstärker gårdssystemet i bearbeta.
 
Catcher Yan Gomes är också listad som en potentiell handelskandidat av Olney, och han bär också värde, om än inte på samma nivå som de två startflygningstopparna.
 
Efter ett par downsäsonger återhämtade sig Gomes att lägga upp en 103 OPS + med 26 dubblar, 16 hemlöpningar och 48 RBI. Han kastade också ut 29 procent av basstalarna, var en All-Star för första gången och avslutade säsongen med 2,6 WAR.
 
För ett lag som vill uppgradera fångstpositionen men inte intresserad av ett långsiktigt engagemang för fria agenter Yasmani Grandal och Wilson Ramos, kan Gomes vara ett attraktivt alternativ.
 
Den 31-årige kommer att tjäna 7,083 miljoner dollar år 2019, följt av ett par prisvärda klubbalternativ år 2020 (9 miljoner dollar) och 2021 (11 miljoner dollar).
 
Problemet är att efter att ha handlat Francisco Mejia till San Diego Padres i utbyte mot Brad Hand och Adam Cimber under sommaren finns det ingen klar ersättare utan säkerhetskopior, Roberto Perez.
 
Det slutliga namnet på den listan, Edwin Encarnacion, kommer vara svårt att flytta.
 
Den 35-årige är skyldig 21,667 miljoner dollar 2019, och han har ett 20 miljoner dollar teckningsoption för 2020 som bär en köpoption på 5 miljoner dollar.
 
Encarnacion är fortfarande en farlig slugger, då han skrivit en 115 OPS + med 32 hemlöpningar och 107 RBI år 2018, men lag sätter mindre av ett premie på offensiva spelare.
 
Det skulle troligen ta en bra bit av sin lön för att hitta en taker Cleveland Indians baseball tröjor, och det skulle besegra syftet.
 
Så kommer indianerna verkligen överväga att flytta en betydande veteranbit?
 
Det är för tidigt att berätta, men på denna marknad ger shopping Kluber och Carrasco mycket mening, och det kan hjälpa laget på lång sikt.