Din varukorg är tom!

Hur kommer tvillingarna att hålla saker kvar tills Santana återv

08/04/2018 0
Ett namn som håller ögonen på är Adalberto Mejia som för närvarande pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hade sin första riktiga smak av de stora ligorna under 2017-säsongen och han visade sin oerfarenhet.
 
Han gjorde 21 startar och hade en 4,50 ERA över 98 innings pitched med 85 strikeouts. Han gick emellertid en oroväckande 44 smeter och det är något han behöver förbättra när han leker med Rochester.
 
Minnesota Twins har också toppen pitching utsikter Fernando Romero i Triple-A och han kommer att vara ett alternativ att hjälpa till att fylla tomrummet. Romero har dock inte stigit över Double-A så han behöver fortfarande mer kryddor innan han är redo.
 
Det skulle vara spännande att se Romero i Twins Cities någon gång under den här säsongen. Det sägs att september är förmodligen den tidigaste vi ses med tvillingarna, om alls den här säsongen.
 
Den mest logiska satsningen skulle vara på Phil Hughes som fyller den rollen för nu. Hughes jobbar sin väg tillbaka från skada och är för närvarande på en mindre League-uppgift. Han borde vara redo att räkna när han är berättigad att komma bort från funktionslistan.