Din varukorg är tom!

Gör rätt sak med Minor League-spelare

29/05/2020 0
Baltimore Orioles front office är inte känt för sin generositet med spelarlöner, åtminstone sedan han brände på ett särskilt långsiktigt kontrakt.
 
Baltimore Orioles visade dock en viss anständighet idag, när front office tillkännagav att de skulle betala sina mindre ligaspelare till minst 30 juni.
 
Detta drag gör att frontkontoret ser bra ut, men är det det bästa för män i mindre ligalag?
 
För några dagar sedan släppte Orioles 37 mindre ligaspelare. Vissa hävdar att detta faktiskt är en bättre affär för spelarna, eftersom de kan samla in mer pengar genom statliga arbetslöshetskontor under COVID-19-pandemin. De kan också potentiellt försöka skriva med ett annat lag. Någon som Jomar Reyes kunde faktiskt göra det.
 
Å andra sidan, för mindre ligaspelare som vill flytta upp i organisationen håller de sina löner på $ 400 per vecka dem säkra med laget.
 
Orioles flyttar för att betala sina mindre ligor kommer efter att vissa lag fått motspel för att de beslutat att sluta betala dem helt. A: erna var ett sådant lag. Andra har redan lovat att betala dem under hela säsongen. Dessa lag inkluderar Mariners, Marlins och Padres.
 
Den låga lönen beror på att spelarna betraktas som lärlingar. De blir inte fullständiga medlemmar i laget förrän de når MLB. De är tekniskt oberoende entreprenörer. Detta skulle normalt göra dem oberättigade för arbetslöshet, som spelare spelare - tror Uber-förare eller frilansförfattare (som jag). Men med så många spelare utan spelningar på grund av COVID-pandemin tillåter många stater spelare att få arbetslöshet.