Din varukorg är tom!

Det är därför som Red Sox ska lyssna på Rick Porcello

19/06/2019 0
MINNEAPOLIS - Det skulle vara lätt att skrika från toppen av Target Field som Rick Porcello förtjänar ett nytt kontrakt efter vad vi bevittnat måndagskväll.
 
Förrätten dominerades mot Major League Baseballs mest effektiva lineup, kasta sju shutout innings samtidigt som den ledde Red Sox till en 2-0 seger över Juggernaut Twins.
 
Men detta var bara ett utdrag om varför Porcello borde ha varit och borde betraktas för en kontraktstillägg.
 
Kom ihåg, Porcello berättade WEEI.com dagen före början av denna säsong att han försökte få Red Sox intresserad av att begå en affär som sträcker sig bortom 2019. Det här är vad han sa:
 
"Jag och min agent (Jim Murray) - min agent hanterade det - han kontaktade dem och uttryckte min vilja att fortsätta att vilja spela här. Vi uttryckte vår vilja att göra rabatt för att göra det arbetet. om det men som våren gick ekonomiskt, kände de sig inte som om den skulle passa. Det var ganska snällt fizzled ut och det fanns verkligen inga ytterligare samtal utöver det. Det är ganska mycket det. "
 
Inget erbjudande gjordes av Red Sox, som bestämde sig för att prioritera kontraktstilläggen till Chris Sale och Xander Bogaerts och när säsongen började klargjort att förhandlingar med Porcello-liknande verkligen inte var ett alternativ. Spelaren å andra sidan har alltid lämnat dörren öppen.
 
"Ja. Det är så illa jag vill spela här", sa 30-åringen tillbaka i mars när han frågade om han skulle prata kontrakt under säsongen. "Jag tror inte att det skulle vara en distraktion för mig. Jag skulle vara mer än villig och öppen för att fortsätta prata om det finns något intresse från Red Sox-slutet framåt. Men det är ganska mycket upp till dem just nu.
 
"Jag har varit här i fyra år nu, jag har lärt mig mycket och jag har verkligen tyckt om att leka för och representera den här organisationen och den här staden. Det är typ av var mitt hjärta är. Det fungerar inte alltid så för att kunna fortsätta att leva ut eller följa igenom. Den delen är just nu lite besviken. Håll bara på lastbil och se var det hamnar. "
 
Kruven Red Sox prioriterades i offseasonen med ett fyraårigt kontrakt på $ 69 miljoner, Nathan Eovaldi, som en gång har blivit utsatt för fysiska sjukdomar. Hans grejer och potential är otvetydigt mer spännande än vad Porcello erbjuder, och därmed lagets vilja att fördela pengarna mot fireballaren. Men dagar som en mot tvillingarna bör påminna Red Sox, de kanske vill ta en titt på den tidigare Cy Young-vinnaren.
 
Efter en fruktansvärd start har Porcello hittat sig i den exakta korps som vi bevittnade för ett år sedan och satt med en 4,31 ERA i sina 15 startar, varav Red Sox bär ett 9-6-märke. Och hur han lyckats bobla och väva sig till den senaste framgången bör också noteras, med hjälp av gameplans och tillräckligt bra saker för att bevisa sitt värde som en kruka.
 
Den här gången var det hans fyra-seamer, som poppade Sandy Leon's mitt bättre än någon annan gång denna säsong vilket var exakt vad doktorn beställde mot majors bästa lineup.
 
"Det är vad jag måste göra", sa Porcello om hans förmåga att förbli oförutsägbar. "Jag kastar inte 98 (mph). Jag kastar inte den wipeout-skjutreglaget som är nästan automatiskt ibland för killar. Det är vad vi måste göra för mig och Sandy och Vazqy när vi attackerar lineups, vi måste kunna utföra platser och slå hörn och byta hastigheter och vara exakt eftersom jag inte har överdrivna saker som andra förrätter presenterar och det är så jag pitchar. "
 
"Han gjorde sina läxor, det gör han alltid", sa Red Sox-chef Alex Cora. "Du tittar på lag som har spelat mycket mot dessa killar, letar efter tendenser och vissa saker. Som jag har sagt hela tiden är det annorlunda var femte dag. Idag var det fyra-seamer. Andra nätter är det sjunker och curveballen och förändringen och allt det. Jag är bara glad att han var på höjden idag. Vi behövde honom att inte bara gå sju men att dominera för sju. "
 
Liksom J.D. Martinezs inflytande på några av Red Soxs yngre hitter, bör Porcello ledarskap i det rummet absolut värderas av organisationen. Han är inte ensam när han ställer tonen för de försvarande världsmästarna, men om du skulle välja de mest kraftfulla rösterna på laget skulle han vara på listan.
 
"Han har varit bra," sa Cora. "Han hade inte en bra början på säsongen men han fortsatte att arbeta med sin hantverk och göra justeringar. De tre killarna, de betyder mycket för mig i klubbhuset. David (Pris), Chris (Sale) och Rick. Jag har ett meddelande eller vad som helst de som alltid är på kontoret och vi pratar om det och de tar hand om sakerna där inne. På egen väg också. De är väldigt olika. Han har varit bra. en kille jag måste träffas, flög han med mig till Puerto Rico första gången vi åkte dit med t