Din varukorg är tom!

Dallas Keuchel märktes med första förlusten som strålar stängde

03/08/2017 0
Redan innan Astros frontkontor vinkade vid genomförandet av en väsentlig Houston Astros baseball tröjor handelsfrist på måndagen skulle man ha haft en svår tid att argumentera mot Dallas Keuchel som lagets viktigaste spelare.
 
Bristen på en rotationsuppgradering glimmar bara strålkastaren på Keuchel, en anställdes ess som använder sig av flera krukor som har kämpat med skador denna säsong. Om Astros ska tävla i oktober för franchiseens första World Series-titel, kommer de att behöva versionen av den återupptagna före detta Cy Young Award-vinnaren som dominerade i april och maj.
 
Med tanke på deras enorma divisionsledning har Keuchel gott om tid att återfå sin All Star-form. Men i varje av hans två startar sedan han återvände från en tvåmånaders skada frånvaro, har den skäggiga lefthandern saknat skarpheten med sina ställningar och bestämmer kommandot som han trivs på.
 
Keuchel slogs inte särskilt hårt i Astros 3-0-förlust för Tampa Bay Strålarna på onsdagskvällen, men var tvungen att arbeta hårt för att slutföra fem innings med tre-run boll. Strålarna avstängde platser där hitters vanligtvis svänger. De påförde alla sina skador med två outs.
 
University of Houston produkt och baseball tröja barn The Woodlands infödda Austin Pruitt out-pitched Keuchel. Pruitt, som kom in i spelet med en 6,63 ERA, begränsade sitt hemstadslag till fem träffar över 6 1/3 poänglösa innings.