Din varukorg är tom!

Cincinnati Reds reliever Amir Garrett kan återkomma nästa vecka

07/09/2018 0
Amir Garrett har inte kastat massor av ställen sedan han placerades på 10-dagars funktionslista, men hans skadade vänstra fot kände sig bättre efter att ha kastat en bullpen-session på torsdag eftermiddag.
 
Garrett, Reds vänsterhänta reliever, har inte dykt upp i ett spel sedan 25 augusti på grund av en benblåsa i hans vänstra fot.
 
"Vi hoppas kunna få honom tidigt nästa vecka att spela i spel", sa Reds interimschef Jim Riggleman. "Han mår mycket bättre."
 
Garrett, som rankas andra på laget med 58 lättnader, ägde en 7.20 ERA över 10 innings efter All-Star Break.
 
"Varje gång jag slår min fot eller jag kommer av gummit, vrider du foten," sa Garrett. "Det är mycket bättre nu så, förhoppningsvis, de närmaste dagarna är jag där ute. Jag kliar för att komma tillbaka dit och hjälpa laget att vinna och se var det går. "
 
Med Garrett skadad och Cody Reed i startrotationen har Reds bara en vänsterhänta reliever i sin tjurpinne: Wandy Peralta.
 
"Förhoppningsvis kommer jag vara där ute de närmaste dagarna," sa Garrett. "Jag är trött på att sitta ute. Jag tycker inte om det. "
 
Mer: Cincinnati Reds spelare säger att Downtown shooting träffar nära hemmet
 
WISLER BACK IN HOME STATE: Reds reliever Matt Wisler, som förvärvades i Adam Duvall-handeln och ringde upp förra veckan, växte upp i Bryan, Ohio, ungefär tre timmar norr om Cincinnati.
 
"Faktiskt indianer bara för det enda faktum att de var på vår hemradio," sa Wisler. "De spelade indianerna varje kväll. Jag växte upp och lyssnade på dessa spel. Det var som jag blev ett fan av att växa upp. Jag tror att min stad har en hel del Reds fans därifrån. "
 
Entering torsdag kastade Wisler tre poänglös innings med Reds efter inspelning en 1,83 ERA på Triple-A Louisville. Han hade ett 5,27 ERA i 74 karriärframträdanden med Atlanta Braves innan han handlades i juli.
 
Av mindre ligaalternativ nästa år vill Wisler bevisa att han kan hålla sig på Major League-nivån.
 
"Jag tycker att det här är en bra månad för mig," sa den 25-årige Wisler. "Självklart har jag i min karriär haft några riktigt bra ups och några riktigt dåliga nackdelar. Det här är den senaste månaden, förhoppningsvis kan jag komma ut och bevisa att jag fortfarande kan göra det i de stora ligorna och se vad som händer i nästa år. "