Din varukorg är tom!

Baltimore Orioles: John Means var varmt, men Offensiv Falls Flat

15/04/2019 0
John Means var inte i humör att delta i spel som Boston Red Sox lekte med honom. Baltimore Orioles startkott gick fem innings mot de försvarande World Series-mästarna, så att bara en körde i en 4-0-förlust.
 
Med förlusten föll Baltimore Orioles till 6-10 på säsongen. De bundet också 2009 Philadelphia Phillies efter att ha tillåtit ett hemkörning för det 16: e konsekutiva spelet för att börja säsongen. Det kom inte fram till botten av den åttonde inningen, men ett treårigt skott satt av Xander Bogaerts lade ett utropstecken på balspelet och fortsatte en deprimerande körning av denna pitching staff.
 
Medel fungerade effektivt i den första inningen mot Red Sox, som producerade två svängande strikeouts för att leda saker. Hans första var en 92 mph fastballväg upp i zonen för att få Andrew Benintendi att svänga och avsluta inning genom att få Steve Pearce att gå ner på fiske vid en förändring.
 
Han befann sig i en sylt för att starta den andra inningen och slog J.D. Martinez med en pitch, följt av en Xander Bogaerts-basflagga för att sätta löpare på hörnen utan outs. Lyckligtvis för medel bestämde Martinez sig för att testa armen av Joey Rickard i rätt fält genom att inte märka på en flugboll ut. Nästa bat resulterade i en dubbel spelning av fladdermus Eduardo Nunez och en stor lättnad för Means.
 
Det var inte det enda dåliga beslutet Martinez gjorde på baspatherna i det här spelet. Efter Boston tog en 1-0 ledning i den fjärde inningen av en sak-fly från Bogaerts, blev Martinez fångad i en rundown efter att ha kört på en Dustin Pedroia svag baseball till Means.
 
Lefty avslutade sin andra början av säsongen med en lätt femte inning, som slutade sin dag med en 5 IP, 4 H, 1 ER, 1 BB, 3 K pitching line. Han sänkte sin ERA till 1,98 efter fem framträdanden denna säsong. Det är inte allt dum och dumhet med denna Baltimore Orioles pitching staff. Sex innings skulle ha varit bättre, självklart, men med regn i prognosen för måndagsmorgonens match mot Red Sox borde penna få en välkommen dag innan de började sin serie mot den amerikanska ligan East-ledande Tampa Bay Rays på tisdag.