Din varukorg är tom!

Arizona Diamondbacks förvärvar Mike Leake från Seattle Mariners

02/08/2019 0
Arizona Diamondbacks gör inte några drag idag, eftersom de har lagt till en ny start till rotationen. Mike Leake kommer tillbaka till Arizona, eftersom Seattle Mariners har handlat honom till Diamondbacks för för närvarande inte avslöjade villkor. Tidigare i år var det enligt uppgift att de två lagen hade samtal om en affär men det föll igenom. Leake slog upp för Arizona State 2007-2009 innan han blev utarbetad av Reds 8: e övergripande 2009. Han har sedan dess varit affischbarnet för en ligargenomsnittstarter med -0,1 karriär vinner över genomsnittet.
 
Dbackarna kommer troligen att Leake ska ersätta Zack Greinkes rotationsplats, eftersom han kommer till Houston. Rotationen projicerar för närvarande som Ray, Kelly, Gallen, Leake och Clarke / Young.
 
UPPDATERING: Diamondbacks betalar endast för $ 6 M under återstoden av affären och kommer att skicka High-A infield-prospekt Jose Caballero till Seattle. Caballero slår .268 / .388 / .396 med 12 dubblar, 3 homers och 28/35 i stulna basförsök på säsongen för Visalia. Denna affär fungerar riktigt bra för Arizona eftersom priset inte var mycket oöverkomligt i lön eller utsikter.